DR sensations TV “Ejendomsspekulanter slår til igen” og mine kommentarer

DR sensations TV med Kåre Quist ”Ejendomsspekulanter slår til igen”

 

Kære lærere af min blog www.kongstadholm.com , twitter @kongstadholm

 

Jeg har set DR igen vælger at kaste sig over det de kalder spekulanter, andre ville måske kalde dem ejendoms udviklere, som har skaffet masser af Danske arbejdes pladser, betalt masser af skat osv… men de gik desværre konkurs?

 

Hvorfor gik de konkurs ?

Det er faktisk ret simpelt, de gjorde det samme som alle andre danskere gjorde som ejet deres eget hus, de belånte det maximalt. ” de har bare flere ejendomme, derfor er beløbene større”

Problemet kommer bare når marked så vælter, så er de projekter de arbejder med typisk købt for dyrt, pengene som de har købt projekterne er lånt i deres andre ejendomme, så når en ting vælter, vælter det hele….

Kuratorerne står på spring til at hjælpe ”de stakkels” kreditorer, mod at få svimlende million summer som betaling.

I de fleste konkursboer efter disse spekulanter har kurator efter konkursloven 3 uger efter fremsendt en redegørelse, typisk fremgår det heraf at alle ejendomme er overbelånte, og ingen kreditorer ud over 1 prioritets panthaverne for noget er deres tilgodehavende, men en ting er helt sikkert, kurator modtager betaling.

Typisk modtager en kurator et minimum beløb kaldet sikkerhedsstillelse på 30.000 DKK som de kan bruge til betaling af dem selv og deres fede honorar på 2600-3200 DKK pr. påbegyndt time.

Er dette er fair honorar, når det typisk er nyuddannet advokater og interne medarbejder som udfører dette arbejde ?

 

Samfundet tilbyder i dag til personer som bliver sigtet af politiet en beskikket advokat, disse modtager en fast time pris på 1200-1500 DKK afhængig af deres kyndighed.

 

Andre advokater og firmaer tager typisk mellem 1200-2600 DKK for advokat/partner timer rundt om i Danmark.

 

-Er det så fair at kuratorerne skal side og skumme fløden, så længe de kan holde gang i disse konkursboer, selv om der ingen penge er at finde ?

 

-Er det fair at disse iværksættere skal holdes som gidsler indtil konkursboet mener de er færdige med holde dem for nar, og tilsvine dem i pressen ?

 

-Hvorfor ikke som i næsten alle andre landet, give folk en chance for at komme videre ?

 

– Hvis de fik chancen ville de jo igen skabe arbejdes pladser, betale Dansk skat osv… iværksættere og dygtige erhvervs folk laver alle fejl, men de lærer også af dem forhåbentligt, hvad skulle deres mål være i at mistet alt igen ?

 
 
 

( hvis de har gjort noget ulovligt, skal de selvfølgelig straffes, når de er dømt ved en domstil )

 

Jeg glæder mig selv til at se programmet på DR i aften 20.40, men jeg er næsten allerede sikker på, det er det sædvandelige pistol journalistik som er redigeret til uigenkendelighed i DR klippe maskine.

De 2-5% af deres optagelser vi for at se, kan være lige meget! for personerne det omhandler er dømt på forhånd, da 80-90% af programmet forinden sikkert er baseret på tilsvining af personerne forinden de for mulighed for genmæle.

 

Min holdning :

Typisk Dansk sensations journalistik, tilegnet Jantelovs Danmark.

-Hvem skulle tilbyde dem et job efter sensationspressen har været efter dem ?

-Er medierne blevet den Danmarks domstol ?

– Er det ikke snart på tide at sensations medierne kigges efter i sømmene ?

– Iværksættere hvorfor flytter de ud af Danmark ?

– Hvem skal betale alt den skat som Jantelovs Danmark kommer til at mangle ?

twitter @kongstadholm

Mine kommentarer efter at have set programmet “uden filter”

Kåre Quist og DR jagt på sensations journalistik og manipulerende TV forsætter som beregnet.

Opskriften på godt jantelovs TV :
1. Først finder man en forretning mand, som helst har været rig, og gerne fraflyttet Danmark.
2. Så finder man nogen personer som føler sig snydt, som man fremstiller som de forudrettet.
3. Derefter rejser DR rundt i hele verden for Danske licens penge i jagten på en konfrontation baseret på pistol journalistik.
4. Personen som jagtes vil altid fremstå som slyngelen, uanset om de stille op eller ej til interview for DR har jo brugt 80% af programmet på at tilsvine dem! Få udtalelse fra advokater og revisor som nøje klippet til så det passer i DR sensations tv.

Uagtet dette må jeg sige at det virker på mig som om denne James Jensen ikke har rent mel i posen, men det fakta at politiet ikke har ment at der ikke er forgået noget ulovligt, fortæller vel os alle at manden er uskyldig.
Men DR lykkes igen med deres manipulerede TV, hvor alt redigeres til uigenkaldelighed så personen eller et firma fremstår som banditten.

Men vi lever i et rets samfund hvor man er uskyldig til man er dømt ved en domstol, så med mindre Jantelovs Danmark skal ende med at domstolene afskaffes, til fordel for den 3 statsmagt medierne kan sejre, og dømme personer og firmaer for udokumenteret fremførste påstande.

Lad mig slå fast jeg kender ingen ting til personerne som har deltaget i programmet, og jeg derfor kun kan basere mit udsagn på fakta, nemlig politiet ikke har rejst anklager mod James Jensen.

Så det jeg sidder tilbage med af følelser efter programmet er, at DR er mestere til at for stats finansieret midler, at fremstille iværksættere som slyngler som kun vil folk ondt. Men ville politiet ikke havde gået ind i sagen hvis der virkeligt var forgået noget ulovligt ?

Tak fordi du læste min blog

Kristian Kongstad Holm

Se flere indlæg http://www.kongstadholm.blogspot.com eller http://www.kongstadholm.com eller følg mig på Twitter @kongstadholm

Reklamer

Kristian Kongstad Holm is a Successful action-focused entrepreneur with successful exits in multiple geographies. Currently Kristian Kongstad Holm is focused on Mobile App and IT investments, new media and Real Estate, but open to any investment propositions “ Business angel “ 1992 - 1999 Kristian Kongstad Holm Co-founded Bildillen, a franchise chain of stores in Denmark, which in 1999 had 21 stores nationwide. Sold to Franchise members 1999 - 2007 Kristian Kongstad Holm built BilXperten from start-up to matching competitor by franchise store numbers in just 2 years. BilXperten bought Bildillen in 2004 and was sold to Thansen at the end of 2007. 2005 - 2008 Kristian Kongstad Holm founded and CEO of the agency for LG and VSX electronics in Denmark. Vision behind some of the largest fairs in Denmark such as Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB and RaceX. 2008 - present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Kongsholm Invest Ltd. CEO of European based construction firm focusing on residential renovations. Responded to a widespread demand for construction companies as many firms had been hit by the financial crisis and house price falls. The company offers construction financing for renovations, which means that the home owner only pays for the work when it is 100% complete. 2008 – present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Victoria Capital II Ltd. and various other companies. Active investor in multiple App / IT / New media projects. Interested in innovative new ideas. Kristian Kongstad Holm moved from Denmark in 2009 and lives today in Monaco and Dubai with his family. Always interested in discussing new projects and investment opportunities. See more at www.about.me/holm Kristian Kongstad Holm Motto´s is: If you can dream it, you can do it! Winners are losers that just didn´t give up! Danish Vellykket action-fokuseret serie iværksætter med succesfulde exits på flere geografier. I øjeblikket fokuserer på Mobile App og it-investeringer og Real Estate, men åben for enhver investering udsagn "business angels" 1992 - 1999 Medstifter Bildillen, en franchise kæde af butikker i Danmark, som i 1999 havde 21 butikker på landsplan. Solgt til Franchise medlemmer 1999 - 2007 Bygget BilXperten fra opstart til matching konkurrent ved franchise-butik numre på bare 2 år. BilXperten købte Bildillen i 2004 og blev solgt til Thansen i slutningen af ​​2007. 2005 - 2008 Grundlagt og administrerende direktør for agenturet for LG og VSX elektronik i Danmark. Visionen bag nogle af de største messer i Danmark såsom Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB og RaceX. 2008 - nuværende administrerende direktør i Kongsholm Invest Ltd CEO for europæisk baseret byggefirma med fokus på bolig renoveringer. Reageret på en udbredt efterspørgsel efter byggefirmaer så mange virksomheder er blevet ramt af den finansielle krise og boligpriserne falder. Virksomheden tilbyder konstruktion finansiering til renoveringer, hvilket betyder, at boligejeren betaler kun for det arbejde, når det er 100% gennemført. 2008 - nuværende administrerende direktør i Victoria Capital II Ltd Aktiv investor i flere App / it-projekter. Interesseret i nye innovative idéer. Kristian Kongstad Holm flyttet fra Danmark i 2009 og bor i dag i Monaco med sin familie. Altid interesseret i at diskutere nye projekter og investeringsmuligheder. Se mere på www.about.me / holm Motto: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Vinderne er tabere, der bare ikke give op!

Tagged with: , , ,
Lagt i anmeldelse af tv program

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s