Er det fair når pressen udøver censur?

Censur når det er mest absurd, skrevet af Kristian Kongstad Holm
Flere af de sensations journalister som har udsat mig for deres pistol journalistik, har blokeret mig og min profil på sociale medier som eks. Twitter osv. hvad er det for en verden vi lever i, skal medier have lov til at begrænse ens genmæle ved at blokerer dem ?
Er der andre som har været udsat for dette ?
Er Danske medier ved at blive den tredje statsmagt ?
Hvorfor er der ingen konsekvens for medier når de bringer udokumenteret / manipuleret sandheder ?

link til min blog med mit genmæle inkl. dokumentation “uden manipulation”

www.kongstadholm.blogspot.com og www.kongstadholm.com Twitter @kongstadholm

tak fordi du læste min blog, håber du vil deltage i debatten mvh. Kristian Kongstad Holm

#ekstrabladet #dkmedier #sensationsjournalistik #mikimistrati #carstennorton @carstennorton @mrmistrati

Er du en freelance journalist eller journalist på medie ( sensations journalister har ingen interesse ) som kunne tænke dig at bringe hele historien omkring mig så kontakt mig venligst kongstadholm@gmail.com Jeg vil give dig adgang til alt, der er intet jeg ønsker mere en sandheden kommer frem en gang for alle.

Reklamer

Kristian Kongstad Holm is a Successful action-focused entrepreneur with successful exits in multiple geographies. Currently Kristian Kongstad Holm is focused on Mobile App and IT investments, new media and Real Estate, but open to any investment propositions “ Business angel “ 1992 - 1999 Kristian Kongstad Holm Co-founded Bildillen, a franchise chain of stores in Denmark, which in 1999 had 21 stores nationwide. Sold to Franchise members 1999 - 2007 Kristian Kongstad Holm built BilXperten from start-up to matching competitor by franchise store numbers in just 2 years. BilXperten bought Bildillen in 2004 and was sold to Thansen at the end of 2007. 2005 - 2008 Kristian Kongstad Holm founded and CEO of the agency for LG and VSX electronics in Denmark. Vision behind some of the largest fairs in Denmark such as Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB and RaceX. 2008 - present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Kongsholm Invest Ltd. CEO of European based construction firm focusing on residential renovations. Responded to a widespread demand for construction companies as many firms had been hit by the financial crisis and house price falls. The company offers construction financing for renovations, which means that the home owner only pays for the work when it is 100% complete. 2008 – present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Victoria Capital II Ltd. and various other companies. Active investor in multiple App / IT / New media projects. Interested in innovative new ideas. Kristian Kongstad Holm moved from Denmark in 2009 and lives today in Monaco and Dubai with his family. Always interested in discussing new projects and investment opportunities. See more at www.about.me/holm Kristian Kongstad Holm Motto´s is: If you can dream it, you can do it! Winners are losers that just didn´t give up! Danish Vellykket action-fokuseret serie iværksætter med succesfulde exits på flere geografier. I øjeblikket fokuserer på Mobile App og it-investeringer og Real Estate, men åben for enhver investering udsagn "business angels" 1992 - 1999 Medstifter Bildillen, en franchise kæde af butikker i Danmark, som i 1999 havde 21 butikker på landsplan. Solgt til Franchise medlemmer 1999 - 2007 Bygget BilXperten fra opstart til matching konkurrent ved franchise-butik numre på bare 2 år. BilXperten købte Bildillen i 2004 og blev solgt til Thansen i slutningen af ​​2007. 2005 - 2008 Grundlagt og administrerende direktør for agenturet for LG og VSX elektronik i Danmark. Visionen bag nogle af de største messer i Danmark såsom Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB og RaceX. 2008 - nuværende administrerende direktør i Kongsholm Invest Ltd CEO for europæisk baseret byggefirma med fokus på bolig renoveringer. Reageret på en udbredt efterspørgsel efter byggefirmaer så mange virksomheder er blevet ramt af den finansielle krise og boligpriserne falder. Virksomheden tilbyder konstruktion finansiering til renoveringer, hvilket betyder, at boligejeren betaler kun for det arbejde, når det er 100% gennemført. 2008 - nuværende administrerende direktør i Victoria Capital II Ltd Aktiv investor i flere App / it-projekter. Interesseret i nye innovative idéer. Kristian Kongstad Holm flyttet fra Danmark i 2009 og bor i dag i Monaco med sin familie. Altid interesseret i at diskutere nye projekter og investeringsmuligheder. Se mere på www.about.me / holm Motto: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Vinderne er tabere, der bare ikke give op!

Tagged with:
Lagt i mine kommentarer til mediet
One comment on “Er det fair når pressen udøver censur?
  1. Sjovt at #ekstrabladet beder andre #dkmedier om at fremlægge dokumentation i sagen om Vild med dans afstemningen. Når 99% af sensationspressen indhold består af udokumenteret påstande. Ingen af jer sensations medier tør fremlægge dokumentation, for i har intet at have det i….
    Dobbelt moral er altid godt !!!
    Såfremt i er enige så like gruppen imod sensationspressen på facebook

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s