Lars Seier Christensen tør hvor andre tier!

Skrevet af Kristian Kongstad Holm, Jeg kan ikke være mere enig med Lars Seier Christensen I hans debat indlæg på facebook her til morgen. https://www.facebook.com/lars.s.christensen.716?hc_location=timeline

Jeg må erklære mig enig med Tinkov. Det er grotesk at vi med danske journalister – og kun danske journalister, ingen andre – skal bruge 75 pct af vores tid på komplet hypotetiske spekulationer om ting, der formentligt aldrig er sket, for mindst 10 år siden. Alle andre journalister interesserer sig for cykling, målsætninger, nye ryttere og sporten generelt. Men de danske journalister spørger i en uendelig litani om de samme ting som de spurgte om i sidste uge, forrige uge, sidste måned, forrige måned, sidste år og forrige år. Og de ved de får samme svar. Vi andre har vænnet os til det, vænnet os til at finde os i det. Men Oleg har svært ved at forstå det, fordi resten af verdenspressen ikke er nær så enøjede. Danske cykel journalister gør det danske publikum en stor bjørnetjeneste – og sjovt nok ved mange af dem godt. Men de har malet sig op i et hjørne som de har svært ved at komme ud af.

http://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article2164386.ece

Sensations pressen burde kunne straffes for at bringe udokumenteret påstande samt manipuleret klip som bliver bragt ude af kontekst.

http://youtu.be/3QuodN7OW70

Nu hvor journalisterne ikke selv har etik og empati for de personer/firmaer/brands de kommer med påstande om, så husk på manden er ikke dømt ved en domstol, kun af den tredje statsmagt “sensations pressen”. Men måske skal forklaringen finds et andet sted ?

http://www.economist.com/node/7830218

Hvilken sikkerhed har en EU statsborger for at journalister kan straffes for at overtræde loven ?

Ud over pressenævnet, som jo består primært af tidligere journalister…? hvor er retssikkerheden for en fair behandling i pressen og pressenævnet ?

Loven er meget tydeligt, men hvorfor overholder pressen den så ikke, og hvorfor har det ikke konsekvenser ?

http://menneskeret.dk/arbejdsområder/retssikkerhed

Rigtigt mange har kommenteret hans indlæg, nedenstående er et par citater I sin helhed.

@Torben Lyst Og jeg siger, som jeg sagde til dig Hans-Henrik Palm; Danmark er en lille andedam, som er gennemsyret af jantelov og smålighed: Høflighed og venlighed og conduite findes der intet af; hverken blandt pressen eller på fortovet; enhver har travlt med at signalere, at “jeg viger ikke for nogen; jeg rokker mig ikke en millimeter; jeg ved bedre; og for øvrigt har jeg RET ( i hvert fald mere ret, end du har); vi er så tynget af skattebyrder og sure afgifter og et konstant og voksende krav om hele tiden at skulle bevise og retfærdiggøre den mindste handling ( og her gælder altid en omvendt bevisbyrde, som betyder at pressen altid mener sig berettiget til at stikke en mikrofon frem og lege selvbestaltet anklagemyndighed og Gud nåde og trøste den, som ikke straks er villig til at lade pressen få fuldt indblik i private eller fortrolige forhold ): Enhver, som har bedrevet en smule eller kan klare sig uden tilskud bliver mistænkeliggjort og angsten for at vise svaghed strækker sig så langt at ingen holder op med at bide, selvom knoglerne for længst har knaset og givet efter; for vi lever og ånder for – og vokser af – at tage fra hinanden i det her påtvungne velfærds- og udligningssamfund, hvor det ikke handler om at få alle hevet op; men derimod om at få alle pillet ned. Det er intet mindre end sørgeligt!

@Frederik Køie Jerner Hvor jeg eng med Torben Lyst. Det hele i Danmarks syge system er så surrealistisk, at man bliver syg (og træt) alene ved tanken. Hvis man ikke har penge eller akasse, og har en bolig som kan sælges til købsprisen eller lidt mere alt efter hvordan markedsvinden blæser, kan man få en ejdmgl (wow!) til at skrive et stykke papir med en vurdering til købsprisen. Det hele er så dybt inkompetent og godnat konstrueret i intelligente menneskers favør samtidig med, at bureaukratiet blomstrer og fri bevægelighed bremses. F.K. Jerner

http://politiken.dk/debat/profiler/engelbreth/ECE2148565/mette-frederiksens-totalitaere-kontanthjaelpskynisme/

http://da.wikipedia.org/wiki/Parkinsons_lov

@Jesper Schou Fordi danske journalister – lidt firkantet og unuanceret sagt – er dumme, dovne og dårlige.. (som uddannet journalist synes jeg, at jeg udtaler mig med en hvis indsigt)…..

Sådan kunne jeg forsætte, men jeg vil istedet opfordre dig til at deltage I debatten omkring sensations pressen.

Kort efter Lars Seier Christensen indlæg på Facebook, skriver BT følgende :

http://www.bt.dk/cykling/saxo-bank-boss-sabler-dansk-presse-efter-dopingspoergsmaal

Lars Seier Christensen genmæle til BT,

Fordelen ved at være FB-ven med mig, er at man ikke behøver vente på BT . Og igen en fordrejning – jeg mener ikke at man kun må stille “venligtsindede spørgsmål”, hvilket jeg klart skriver i kommentarstrengen. Jeg synes bare danske journalister har en helt urimelig balance i deres dopingspørgsmål versus alle andre aspekter af cykelsporten. Det bliver meget evident, når man ser udenlandske journalister, der er langt mere varierede i deres interesse, samtidig med at de OGSÅ stiller kritiske spørgsmål, hvilket de naturligvis har lov til at gøre, og bør gøre, hvis det er berettiget. Men der er altså også en meget populær sportsgren i vækst, som indeholder utroligt meget godt, og det forsømmes desværre i dansk presse.

Skærmbillede 2013-12-03 kl. 13.33.14

Tak fordi du læst min blog, håber du vil deltage I debatten på www.kongstadholm.com og www.kongstadholm.blogspot.com hvor jeg selv blogger omkring dette emne.

Mvh.

Kristian Kongstad Holm

Advertisement

Kristian Kongstad Holm is a Successful action-focused entrepreneur with successful exits in multiple geographies. Currently Kristian Kongstad Holm is focused on Mobile App and IT investments, new media and Real Estate, but open to any investment propositions “ Business angel “ 1992 - 1999 Kristian Kongstad Holm Co-founded Bildillen, a franchise chain of stores in Denmark, which in 1999 had 21 stores nationwide. Sold to Franchise members 1999 - 2007 Kristian Kongstad Holm built BilXperten from start-up to matching competitor by franchise store numbers in just 2 years. BilXperten bought Bildillen in 2004 and was sold to Thansen at the end of 2007. 2005 - 2008 Kristian Kongstad Holm founded and CEO of the agency for LG and VSX electronics in Denmark. Vision behind some of the largest fairs in Denmark such as Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB and RaceX. 2008 - present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Kongsholm Invest Ltd. CEO of European based construction firm focusing on residential renovations. Responded to a widespread demand for construction companies as many firms had been hit by the financial crisis and house price falls. The company offers construction financing for renovations, which means that the home owner only pays for the work when it is 100% complete. 2008 – present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Victoria Capital II Ltd. and various other companies. Active investor in multiple App / IT / New media projects. Interested in innovative new ideas. Kristian Kongstad Holm moved from Denmark in 2009 and lives today in Monaco and Dubai with his family. Always interested in discussing new projects and investment opportunities. See more at www.about.me/holm Kristian Kongstad Holm Motto´s is: If you can dream it, you can do it! Winners are losers that just didn´t give up! Danish Vellykket action-fokuseret serie iværksætter med succesfulde exits på flere geografier. I øjeblikket fokuserer på Mobile App og it-investeringer og Real Estate, men åben for enhver investering udsagn "business angels" 1992 - 1999 Medstifter Bildillen, en franchise kæde af butikker i Danmark, som i 1999 havde 21 butikker på landsplan. Solgt til Franchise medlemmer 1999 - 2007 Bygget BilXperten fra opstart til matching konkurrent ved franchise-butik numre på bare 2 år. BilXperten købte Bildillen i 2004 og blev solgt til Thansen i slutningen af ​​2007. 2005 - 2008 Grundlagt og administrerende direktør for agenturet for LG og VSX elektronik i Danmark. Visionen bag nogle af de største messer i Danmark såsom Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB og RaceX. 2008 - nuværende administrerende direktør i Kongsholm Invest Ltd CEO for europæisk baseret byggefirma med fokus på bolig renoveringer. Reageret på en udbredt efterspørgsel efter byggefirmaer så mange virksomheder er blevet ramt af den finansielle krise og boligpriserne falder. Virksomheden tilbyder konstruktion finansiering til renoveringer, hvilket betyder, at boligejeren betaler kun for det arbejde, når det er 100% gennemført. 2008 - nuværende administrerende direktør i Victoria Capital II Ltd Aktiv investor i flere App / it-projekter. Interesseret i nye innovative idéer. Kristian Kongstad Holm flyttet fra Danmark i 2009 og bor i dag i Monaco med sin familie. Altid interesseret i at diskutere nye projekter og investeringsmuligheder. Se mere på www.about.me / holm Motto: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Vinderne er tabere, der bare ikke give op!

Tagged with:
Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: