Vejen til succes…..

  

Idag sidder jeg og reflekterer lidt over livet og over mine sidste par måneder af 2015. 
Mit liv har siden jeg flyttede fra Danmark i 2009, har været en rutchebane… Men jeg tænkte dengang på Walt Disney citat :

” if you can dream it – you can do it”
Det fleste folk lægger kun mærke til resultatet fra en succesfuld entrepreneur, bagefter tænke de fleste – jeg kan aldrig blive som dem, eller de var bare heldige…
Hvad mange ikke bemærker er at hvad en entreneur har været igennem forud for deres succes, den daglige kamp, afvisninger, nederlag, bedrag, rygter, løbe tør for penge, alt det man skal igennem for at skabe en succes. 
Da jeg startede med at bygge container boliger for 3-4 år siden, så kan jeg huske at jeg sagde til min familie, venner og min fantastiske partner, at den dag jeg kan sælge en bolig om ugen, så vil jeg være lykkelig….. i november 2015 solgte vi alene i Tyskland over 400 boliger… så der er sket en del siden… men hvad er der egentligt sket…? 
Det der er sket er, at jeg har ændret mig, jeg har lært at omgive mig med de rigtige mennesker…
Hvis du er sammen med positive personer, så er chancen for din succes langt større,og din livs kvalitet vokser kolossalt. 
Hvis du omgås dygtige og inteligente personer ( altid klogere end dig ), så lære du noget hverdag, og dine forventninger til dig selv bliver langt større. 
Det er en vigtig egenskaber, at kunne vælge fra, så du hele tiden kun omgiver dig med positive mennesker, ellers er der 80% chance for du ikke lykkes ( specielt hvis du har en forretnings partner ). Da negative, pessimistiske eller fordomsfulde mennesker tit hiver andre med ned, ved de stiller spørgsmål tegn ved alt, som gør man bruge ufattelig mange tid på at på at overbevise dem, istedet for at udføre pretotyping af ideen, og få svaret samme dag nærmest. 
Succes i erhvervslivet kommer ikke uden du møder Janteloven, risikoen for nederlag, modgang, penge problemer, mangel på tid mv… Men se frem og kig aldrig tilbage, det som ikke slår dig ihjel gør dig bare stærkere…

” what ever it takes”
Tilbage i 2007/08 efter at have solgt BilXperten lyttede jeg til et interview med en af verdens mest populære succescoaches Tony Robbins, som er en af de største i verden idag inden for personlig udvikling og succes. Han sagde at 80% af ens succes er vores egen psykologi. 
Så 80% af vores succes er baseret på vores personlighed, vores evne til at tænke positivt og optimistisk, vors evne til at tro på os selv, lede os selv, vores tro på at ville lykkes, sætte mål, vores evne til at kommunikere og skabe gode relationer til andre mennesker. 
På trods af det, så oplever jeg en masse mennesker der brokker sig hele tiden og skyder skylden på alle andre når de ikke lykkes… de brokker sig over vejret, over økonomien, over regeringen og over andre mennesker…. de brokker sig over ting de ikke har indflydelse på eller empati for… Og derfor opstiller egne problemer : 

Som tænk nu hvis…

Jeg sagde jo det ville gå sådan…

Han omgås altså…

Han har været omtalt for…

Disse personer er ikke med til at skabe noget produktivt for din succes – vælg venner og netværk :

Med empati for dig…

Med god energi for dig…

Som bidrager positivt til din hverdag…
Jeg kan nævne tonsvis af eksempler med mennesker der har haft alle ressourcerne og er ulykkelige, tit fordi de har skabt en succes( solgt deres virksomhed godt ), og nu tro de at de er serie iværksættere…

Jeg kan nævne eksempler med mennesker, der har haft alle odds imod sig og alligevel har fået kæmpe succes…

“Winners are losers that just didn’t give up”
Jeg oplever mange mennesker der ulykkelige og utilfredse med deres liv og stadig intet gør ved det!!!!

“Everything you want will always be outside your comfort zone”

“You only miss 100% of the chances you don’t take”
Så hvis 80% af en succes er vores egen psykologi, så er størstedelen af vores egen succes også op til os selv…. hmm spændende tænkte jeg… men hvem skal jeg så skyde skylden på hvis det ikke lykkes!!!
Min pointe er: 
– hvis du vil tro på dig selv, så skal du arbejde med dig selv
– hvis du vil elske dig selv, så skal du arbejde med dig selv
-hvis du vil have succes med at starte din egen forretning, så skal du arbejde med dig selv
– hvis du vil have endnu mere succes med din forretning, så skal du arbejde med dig selv. 
– hvis du vil have endnu mere succes i dit privatliv eller i dit job, så skal du arbejde med dig selv…
– hvis du gerne vil have andre mennesker til at kunne lide dig, så skal du arbejde med dig selv. 
– hvis du vil tiltrække de rigtige mennnesker, så skal du arbejde med dig selv. 
– hvis du vil være en bedre leder, så skal du arbejde med dig selv
– hvis du vil være en bedre sælger, så skal du arbejde med dig selv
Hvis du gerne vil have succes, så skal du arbejde mere med dig selv end du gør på noget andet – men glem ikke dit familie, da de er din livline, hvis alt går galt – det har jeg også prøvet. 
Hvis du ændrer dig, så ændrer alting sig for dig… 
… og husk nu, at der er ingen der kommer og banker på din dør en dag du mindst forventer det og spørger, om du vil have et bedre liv… 
…du skal selv tage ansvar for at få det bedste liv du kan…. og så skal du se at komme ud af starthullerne og gå fra tanke til handling. 
Tak fordi du læste mit indlæg, held og lykke med din succes. 

Rigtigt godt nytår til jer alle og held og lykke med jeres 2016 mål…..

Kristian Holm

Advertisement

Kristian Kongstad Holm is a Successful action-focused entrepreneur with successful exits in multiple geographies. Currently Kristian Kongstad Holm is focused on Mobile App and IT investments, new media and Real Estate, but open to any investment propositions “ Business angel “ 1992 - 1999 Kristian Kongstad Holm Co-founded Bildillen, a franchise chain of stores in Denmark, which in 1999 had 21 stores nationwide. Sold to Franchise members 1999 - 2007 Kristian Kongstad Holm built BilXperten from start-up to matching competitor by franchise store numbers in just 2 years. BilXperten bought Bildillen in 2004 and was sold to Thansen at the end of 2007. 2005 - 2008 Kristian Kongstad Holm founded and CEO of the agency for LG and VSX electronics in Denmark. Vision behind some of the largest fairs in Denmark such as Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB and RaceX. 2008 - present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Kongsholm Invest Ltd. CEO of European based construction firm focusing on residential renovations. Responded to a widespread demand for construction companies as many firms had been hit by the financial crisis and house price falls. The company offers construction financing for renovations, which means that the home owner only pays for the work when it is 100% complete. 2008 – present Kristian Kongstad Holm is Ceo of Victoria Capital II Ltd. and various other companies. Active investor in multiple App / IT / New media projects. Interested in innovative new ideas. Kristian Kongstad Holm moved from Denmark in 2009 and lives today in Monaco and Dubai with his family. Always interested in discussing new projects and investment opportunities. See more at www.about.me/holm Kristian Kongstad Holm Motto´s is: If you can dream it, you can do it! Winners are losers that just didn´t give up! Danish Vellykket action-fokuseret serie iværksætter med succesfulde exits på flere geografier. I øjeblikket fokuserer på Mobile App og it-investeringer og Real Estate, men åben for enhver investering udsagn "business angels" 1992 - 1999 Medstifter Bildillen, en franchise kæde af butikker i Danmark, som i 1999 havde 21 butikker på landsplan. Solgt til Franchise medlemmer 1999 - 2007 Bygget BilXperten fra opstart til matching konkurrent ved franchise-butik numre på bare 2 år. BilXperten købte Bildillen i 2004 og blev solgt til Thansen i slutningen af ​​2007. 2005 - 2008 Grundlagt og administrerende direktør for agenturet for LG og VSX elektronik i Danmark. Visionen bag nogle af de største messer i Danmark såsom Biler i Bella, Cph Motor Show, DHB og RaceX. 2008 - nuværende administrerende direktør i Kongsholm Invest Ltd CEO for europæisk baseret byggefirma med fokus på bolig renoveringer. Reageret på en udbredt efterspørgsel efter byggefirmaer så mange virksomheder er blevet ramt af den finansielle krise og boligpriserne falder. Virksomheden tilbyder konstruktion finansiering til renoveringer, hvilket betyder, at boligejeren betaler kun for det arbejde, når det er 100% gennemført. 2008 - nuværende administrerende direktør i Victoria Capital II Ltd Aktiv investor i flere App / it-projekter. Interesseret i nye innovative idéer. Kristian Kongstad Holm flyttet fra Danmark i 2009 og bor i dag i Monaco med sin familie. Altid interesseret i at diskutere nye projekter og investeringsmuligheder. Se mere på www.about.me / holm Motto: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Vinderne er tabere, der bare ikke give op!

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: